DIETETYK PRUSZKÓW, CATERING 537 845 776; 505 112 737
OK.PLAN

Wsparcie wątroby: koktajl z grejpfrutem i selerem naciowym

Wsparcie wątroby: koktajl z grejpfrutem i selerem naciowym

Składniki na 3 porcje:

  • 2 grejpfruty
  • 3 łodygi selera naciowego
  • 2 zielone banany
  • 4 łyżki płatków owsianych
  • 3 łyżki siemienia lnianego
  • 200 ml wody

Przygotowanie:

1. Grejpfruta obierz, usuń albedo.
2. Wszystkie składniki umieść w kielichu blendera.
3. Zblenduj. W razie potrzeby dolej więcej wody do uzyskania pożądanej konsystencji.

 

Wartość energetyczna 1 porcji: 229 kcal
B: 4,9 g
T: 4,4 g
W: 38,3 g
Bł: 7,7g

print

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: