DIETETYK PRUSZKÓW, CATERING 537 845 776; 505 112 737
OK.PLAN

Pasta z pieczonej ryby i twarogu

Pasta z pieczonej ryby i twarogu

Składniki na 3 porcje:

  • 100 g pieczonej ryby (która została Ci z wczorajszego obiadu)
  • 100 g twarogu półtłustego
  • 3 łyżki jogurtu naturalnego
  • 2 łyżeczki szczypiorku (lub innego zioła)
  • 4 suszone pomidorki
  • sól himalajska, pieprz

Przygotowanie:

  1. Twaróg rozgnieć widelcem z rybą, połącz za pomocą jogurtu.
  2. Pomidorki pokrój w paseczki lub kostkę. Dodaj po pasty.
  3. Dopraw szczypiorkiem, solą i pieprzem.

Wartość energetyczna 1 porcji: 125 kcal
B: 14 g
T: 5,2 g
W: 5 g
Bł: 1,2 g

print

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: