DIETETYK PRUSZKÓW, CATERING 537 845 776; 505 112 737
OK.plan

Guacamole – najlepsza pasta z awokado

Guacamole – najlepsza pasta z awokado

Składniki na 2 porcje:

  • 1 awokado
  • 1/2 pęczka świeżej kolendry
  • 1 ząbek czosnku
  • papryczka chilli
  • sok z limonki

Przygotowanie:

  1. Awokado rozgnieść widelcem.
  2. Dodaj przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku, drobniutko pokrojoną papryczkę chilli oraz świeżą posiekaną kolendrę.

 

Wartość energetyczna w przeliczeniu na 1 porcję: 133 kcal

B: 1,9 g

T: 10,8 g

W: 5,8 g

Bł: 2,9 g

print

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

%d bloggers like this: